06 19623489 info@badh.nl

Leven op Bokmazathe

Woonhuis Niek & Marijn, werkplaats Bokma aan de Haven creatief & communicatie
53º12’32.5″N 5º43’38.0″E

Over mij

Ik ben een maatschappelijk betrokken, ondernemende doener en autonome denker. Met de brede kennis van een journalist en tekstschrijver. Met oog voor details die mij mogen opvallen, maar een ander niet altijd raken of storen. Ik ben neergestreken op de oude zeeklei van Marsum, genietend van oude fundamenten en ruimte rond het erf. Wat elders niet gebaand is, verdient altijd verkenning. Wat de heersende opvatting ook is, ze verdient kritisch gevolgd. Als noorderling geboren in Zwolle met Fries en Gronings ben ik eind negentig neergestreken in Friesland, het waterrijke land waar ik me thuis voel.

Badh Creatie & Communicatie

Ik ben journalist en tekstschrijver. Ik werk als zelfstandige in opdracht van o.a. NDC mediagroep en Multiplus Drachten (link branded content) en ik schrijf boeken (link naar Boeken). Op deze website schrijf ik wat ik wil, bijvoorbeeld over leven en werken op Bokmazathe. Daarnaast adviseer ik mensen, bedrijven en organisaties bij communicatie. Mijn bedrijf heet Bokma aan de Haven (B.a.d.H.): het is vernoemd naar ons woonhuis “Bokmazathe”, Haven 8 in Marsum.

Bokmazathe

Bokmazathe uit 1672 is een boerderij of pleats en eigendom van het Poptaslot in Marsum. De voormalige boerderij is in 2020/2021 in opdracht van de Stichting Popta Gasthuis volledig opgeknapt en zorgvuldig gerestaureerd. Sinds 1 oktober 2020 is Bokmazathe ons woonhuis en onze werkplek. Historie en perspectief aan de rand van Marsum.